Λατρεύεις τις Hard Rock εμφανίσεις; Τότε πρέπει οπωσδήποτε να επισκεφτείς το Rock Shop, το εμβληματικό κατάστημα λιανικής πώλησης αξεσουάρ του διάσημου Hard Rock Café, προσφέρει μια πλούσια συλλογή αξεσουάρ για το αθηναϊκό κοινό και τους επισκέπτες της πόλης που θέλουν ένα rock touch στην εμφάνισή τους!  

Το Rock Shop διαθέτει μια μοναδική συλλογή ρούχων και αξεσουάρ εμπνευσμένη από τη rock ‘n’ roll κουλτούρα, τους θρύλους της ροκ, και όχι μόνο, σκηνής, καθώς και συλλεκτικά Hard Rock Cafe είδη, που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για το κατάστημα της Αθήνας! Αναζητήστε τα κλασσικά και εμβληματικά t-shirts, αλλά και συλλεκτικά κομμάτια που πωλούνται και μέρος των εσόδων διατίθενται σε καλούς σκοπούς, και δώστε ένα Glam Rock look στην εμφάνισή σας!

Στο Hard Rock Shop θα βρείτε ακόμα μοναδικά φούτερ για πιο σπορ εμφανίσεις, καπέλα, αξεσουάρ – μην χάσετε τα απίστευτα συλλεκτικά pins, τσάντες, ακόμα και θρυλικά ποτήρια για homemade drinks που θα ροκάρουν!

Οι φανατικοί του Hard Rock θα μυήσουν και τους φίλους τους και τις οικογένειες τους, καθώς στο Rock Shop υπάρχει μεγάλη ποικιλία ρούχων, αντικειμένων και δώρων για τη γυναίκα, τον άντρα και μια πρωτότυπη κολεξιόν μόνο για παιδιά!

Όλα τα είδη είναι υψηλού σχεδιασμού και ποιότητας, αναδεικνύοντας ακόμα περισσότερο τα ποιοτικά χαρακτηριστικά όλης της συλλογής ρούχων και αξεσουάρ του Hard Rock.  Το Rock Shop αναμένεται να διατηρεί το ενδιαφέρον αμείωτο στο πέρασμα του χρόνου, καθώς η συλλογή διαρκώς εμπλουτίζεται με περισσότερα και νέα είδη.

#‎ThisIsHardRock