Μέχρι σήμερα έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα περιποίησης, από κρέμες μέχρι σέρουμ και από μάσκες μέχρι ορούς. Έχω μάθει να διαβάζω τα συστατικά πριν αποφασίσω το προϊόν που θα αγοράσω και όσο περνούν τα χρόνια και αυξάνονται οι απαιτήσεις της επιδερμίδας μου γίνομαι όλο και πιο επιλεκτική. Πρόσφατα, μια φίλη μου σύστησε τη Stimulskin Plus της Darphin, η οποία αποκαθιστά τη νεότητα της επιδερμίδας από τις βαθύτερες στοιβάδες της και αποφάσισα να τη δοκιμάσω.

Πρώτα όμως έκανα την έρευνά μου! Η νέα σειρά Stimulskin Plus είναι ένας συνδυασμός «θαυματουργών» συστατικών: φύκι sea emerald, baobab, καρύδα, έλαιο κολοκύθας, φύκια Laminaria Digitata, Rapeseed Oil σε συνδυασμό με προηγμένες τεχνολογίες βοηθούν στην ενεργοποίηση των μηχανισμών νεότητας.

Το φύκι Sea Emerald ενισχύει τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου στην επιδερμίδα και συλλέγεται σε περιορισμένες ποσότητες από το φυσικό του περιβάλλον. Παράλληλα, τα εξαπεπτίδια στοχεύουν στην πρωτεΐνη κολλαγόνου για να ενισχυθεί η φυσική παραγωγή της, τα φύκια Laminaria Digitata στοχεύουν στην ελαστίνη της επιδερμίδας και ένα τριπεπτίδιο ενισχύει την παραγωγή ινονεκτίνης που βοηθάει στη συνοχή του συστήματος των πρωτεϊνών νεότητας. Η Darphin επέλεξε την τεχνολογία Deep Infusion Oil προκειμένου να δημιουργήσει μία νέα ισχυρή σύνθεση που θα εισχωρεί στην επιδερμίδα και θα στοχεύσει τα κύτταρα που είναι υπεύθυνα για τη γήρανση.

Ξεκίνησα να χρησιμοποιώ το serum και την κρέμα προσώπου της σειράς και ανυπομονώ για τα αποτελέσματα τον επόμενο μήνα. Η υγιής επιδερμίδα με ορατά αποτελέσματα είναι άλλωστε στη φιλοσοφία της Darphin, η οποία προτρέπει τους καταναλωτές της να απευθύνονται στους skincare experts μετά από 28 ημέρες (όσο διαρκεί ο κύκλος ζωής των κυττάρων) προκειμένου να διαπιστώσουν αν η συγκεκριμένη περιποίηση καλύπτει τις ανάγκες της επιδερμίδας τους ή πρέπει να τροποποιηθεί.

Η σειρά Stimulskin Plus περιλαμβάνει τα: Serum, Mask, Absolute Renewal Cream and Eye Cream.