Φέτος ένα από τα μεγαλύτερα trends του φθινοπώρου είναι τα τζιν, αυτό το ξέρεις ήδη σίγουρα. Αυτό που ίσως δε ξέρεις είναι ότι η Gap φέρνει την επανάσταση στα denim, με καινούριες τεχνολογίες που θα κάνουν το νέο σου αγαπημένο τζιν πιο λειτουργικό από ποτέ!

 

Πρώτη καινοτομία η τεχνολογία stretch με ίνες Lycra που προσφέρουν περισσότερη ελαστικότητα, άνεση και τέλεια εφαρμογή, όσες φορές κι αν το φορέσεις, όσες φορές κι αν το πλύνεις!

 

Για τις γυναίκες η Gap προτείνει σχέδια που αγκαλιάζουν και κολακεύουν το σώμα, ό,τι σωματότυπο κι αν έχεις. Με τεράστια ποικιλία σε κοψίματα και γραμμές, καθώς και την τεχνολογία stretch, μπορείς να είσαι σίγουρη ότι το καινούριο σου τζιν θα σε κάνει να φαίνεσαι ακόμα πιο υπέροχη για πολύ καιρό!

GAP DENIM - FALL 2017_WOMEN_1

Για τους άντρες στο προσκήνιο μπαίνουν και τα παντελόνια khaki, ενώ τα περισσότερα κομμάτια συνδυάζουν ελαστικότητα και αδιάβροχη ύφανση, έτσι ώστε κάθε άντρας να μπορεί να ανταπεξέλθει στο φορτωμένο του καθημερινό πρόγραμμα. Στα αντρικά της Gap, να προσθέσω, μπήκε πρόσφατα και η καινούρια γραμμή Athletic Fit, ειδικά σχεδιασμένη για αθλητικού τύπου σωματότυπο.

GAP DENIM - FALL 2017_MEN_3

Στα παιδικά βλέπουμε κλασικά και μοντέρνα κομμάτια που κάθε παιδί και έφηβος θα αγαπήσει. Τα νέα GapKids Super Denim τζιν προσφέρουν design, άνεση και ελαστικότητα, ενώ τα σχέδια με και χωρίς τύπωμα, καθώς και η νέα γραμμή High-Stretch Denim σε λευκό χρώμα θα ενθουσιάσει σίγουρα τους μικρούς μας φίλους!

GAP DENIM - FALL 2017_KIDS

 Η Gap πραγματικά έφερε την επανάσταση στα τζιν φέτος!

gap-1