Οι παγκόσμιες εξελίξεις, οι κοινωνικές ανισότητες, οι αγώνες -ψηφιακοί και φυσικοί- που γίνονται παγκοσμίως για ένα καλύτερο αύριο, ενέπνευσαν την νέα καμπάνια της Tommy Hilfiger για τη συλλογή FW20. Το πνεύμα του «Προχωράμε Μαζί» λοιπόν πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια και μας καλεί να συμμετέχουμε σε μια σειρά από πρωτοβουλίες. Τα γυρίσματα έγιναν στο Golden Oak Ranch της Disney από τον φωτογράφο Chris Bernabeo και το cast αποτελείται από ένα εμπνευσμένο mix ανθρώπων που υποστηρίζουν σθεναρά το θέμα του inclusivity, όπως οι influencers Alton Mason, Ralph Souffrant, Geron McKinley, Halima Aden, Dilone, Michaela De Prince, Soo Joo Park και Precious Lee.

«Όταν αντιμετωπίζουμε εξαιρετικές κοινωνικές και οικονομικές προκλήσεις, το να στεκόμαστε μαζί είναι ο ισχυρότερος τρόπος για να προχωρήσουμε. Κάθε πρόκληση είναι μια ευκαιρία. Μπορεί να μαςπάει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του ονείρου μας και να εμπνεύσει τη δημιουργικότητα που ποτέ δεν ξέραμε ότι είχαμε. Μέσω του Moving Forward Together, βρισκόμαστε σε ένα ταξίδι για να βοηθήσουμε να αναζωπυρωθεί αυτή η δημιουργική σπίθα και να προσφέρουμε βοήθεια εκεί που χρειάζεται περισσότερο», δήλωσε ο Tommy Hilfiger.

Βέβαια, αξίζει να αναφέρουμε ότι η καμπάνια συνδέεται διαδραστικά με τους καταναλωτές αφενός μέσω των social media όπου ο καθένας μπορεί να συνδημιουργήσει ψηφιακά νέα κομμάτια από περισσευούμενα υφάσματα, τα οποία στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής σε ευρώπη, Αμερική και Ασία. Αφετέρου, υπάρχει το Tommy Repair Shop στο οποίο μπορείς να επισκευάσεις οποιοδήποτε ρούχο δωρεάν, χάρη στη συνεργασία με τοπικούς ράφτες και καλλιτέχνες που έχουν επηρεαστεί περισσότερο από την πανδημία. Έτσι και η ζωή του ρούχου σου παρατείνεται και ενισχύεται η τοπική κοινότητα. Τα πρώτα Tommy Repair shops θα ανοίξουν στο Αμβούργο και το Ντίσελντορφ.

Μην το σκέφτεσαι, Προχωράμε Μαζί.