Μετά τον χαμό που είχε δημιουργήσει το contouring, σειρά είχε το strobing. Πιο εύκολο στην διαδικασία και σίγουρα πιο γρήγορο, ειδικά για εμάς που τα χέρια μας στο τέλειο μακιγιάζ δεν πιάνουν και τόσο. Αν ακόμα δεν έχεις επιχειρήσει να δοκιμάσεις την τάση που λατρεύουν τα μοντέλα και οι celebrities, τότε θα σου πούμε εμείς τί προϊόντα θα χρειαστείς και πώς θα το πετύχεις.

Το strobing σε περίπτωση που δεν γνωρίζεις, το μακιγιάζ το οποίο αφήνει μία μόνιμη γυαλάδα σε συγκεκριμένα σημεία του προσώπου, όπως στο κόκαλο των ζυγωματικών, ανάμεσα στα φρύδια και στην ράχη της μύτης, χωρίς να χρειάζεσαι επιπλέον φως.

Τα προϊόντα που χρειάζεσαι για να πετύχεις το strobing, είναι ένα highlighter υγρής μορφής ή μια πούδρα για highlighting που ξεκινούν από τις πιο ανοιχτές αποχρώσεις και φτάνουν στις πιο σκούρες. Για καλύτερη εφαρμογή, άπλωσε με ένα πινέλο. Όπως έχουμε γράψει πολλάκις πάντως, οτιδήποτε κάνεις στο μακιγιάζ σου, χρειάζεται το κατάλληλο προϊόν, γι’αυτό σου έχουμε την λύση για ακόμη μια φορά.

Για την ακρίβεια όχι εμείς, αλλά η L’Oréal Paris με το Τrue Μatch highlight, το οποίο υπογραμμίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου δημιουργώντας μικρές γυαλάδες φυσικής λάμψης.

thumbnail_tube true match highlight 2

Επιπλέον, αν θέλεις μια πιο bronze απόχρωση, τότε μπορείς να επιλέξεις το αντίστοιχο True Match της L’Oréal με ελαφριά υφή που δεν βαραίνει το πρόσωπο.

thumbnail_tube true match highlight

Πρόσθεσε λίγη ποσότητα από αυτά τα προϊόντα σε ένα πινέλο και άπλωσε στις περιοχές που αναφερθήκαμε παραπάνω. Και κάπως έτσι, θα έχεις πετύχει το σωστό strobing.