Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις ένα brand με μεγάλη ιστορία στο american cool sportswear στιλ όπως η Tommy Hilfiger, με το πρωτοποριακό τεχνικό expertise της MercedesAMG Petronas Formula OneTM και μια σειρά βιώσιμων υλικών; Μα φυσικά γεννιέται μια μοναδική συλλογή που ενθουσιάζει άνδρες και γυναίκες. 

Η ανδρική φθινοπωρινή συλλογή Tommy X Mercedes-Benz είναι ξεκάθαρα ό,τι καλύτερο έχεις δει τον τελευταίο καιρό σε ανδρικό ντύσιμο και σε φιλικά προς το περιβάλλον υλικά. Περισσότερο sustainable βαμβάκι, parkas και suit bombers κατασκευασμένα από το υλικό Sorona® και quilted vests από Ecodown®. Αυτά τα sustainable υλικά αποτελούν την τελευταία προσθήκη στην ήδη μεγάλη ποικιλία βιώσιμων υλικών που αξιοποιεί η Tommy Hilfiger.

Τι βρίσκεις στη νέα συλλογή; Διαχρονικά κομμάτια σαν το utility jacket, το bomber και το leather jacket που αποκτούν νέες τεχνικές λεπτομέρειες όπως τα climate control finishes και τα perforations. Η κόκκινη-λευκή-μπλε τριχρωμία εμπλουτίζεται με πορτοκαλί, απαλό γκρι και βαθύ πράσινο και η «σημαία» με τα λογότυπα των δύο brand αναβαθμίζεται για να δώσει ένα αναπάντεχο twist σε κλασικά outerwear κομμάτια. Δες και μόνος σου.

Η συλλογή, είναι πλέον διαθέσιμη online στο tommy.com, αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER.