Το πρώτο κύμα πανδημίας φαίνεται να βρίσκεται σε ύφεση, αλλά οι ιατροί και εργαζόμενοι όλων των νοσοκομείων της Ελλάδας συνεχίζουν να δίνουν τον δικό τους αγώνα στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύουμε, η Αγγέλικα Ελοβάρη Α.Ε. θέλοντας να δείξει τη δική της συμπαράσταση στους ήρωες των ιατρικών μονάδων, προχώρησε σε διάθεση 116 τεμαχίων Βασιλικού Πολτού Ελοβάρη, στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, σημείο αναφοράς της πόλης στη μάχη κατά του κορονοϊού.

Τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και σύμφωνα με τις υποδείξεις της διοίκησης του νοσοκομείου, ο κ. Σταύρος Ελοβάρης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας Ελοβάρη, προχώρησε στη διάθεση των προϊόντων βασιλικού πολτού, δείχνοντας με αυτόν τον έμπρακτο τρόπο την στήριξη όλων των ανθρώπων της Αγγέλικα Ελοβάρη Α.Ε., απέναντι στους ανθρώπους που καθημερινά πολεμούν την πανδημία του κορονοϊού.

Σύμβολο μακροζωίας και αναζωογόνησης ο βασιλικός πολτός της εταιρείας Αγγέλικα Ελοβάρη Α.Ε, έρχεται να δώσει μια ακόμη ένεση αισιοδοξίας σε όλους αυτούς τους ανθρώπους, οι οποίοι εργάζονται νυχθημερόν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και γίνονται οι φύλακες- άγγελοι σε όλους τους ασθενείς και όσους καταβάλουν τιτάνια προσπάθεια για την ζωή. Μ’ αυτή τη συμβολική κίνηση, θέλαμε να πούμε ένα «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς τους καθημερινούς μαχητές και να τους δώσουμε λίγο από το δικό μας «γιατρικό» που γεννάει η βασίλισσα μέλισσα.

Μοιάζει συμβολικό που η βασίλισσα μέλισσα είναι πιο ανθεκτική στις ασθένειες και που όλοι αυτοί οι «ήρωες με τις λευκές και πράσινες στολές» αντιμετωπίζουν την πανδημία με σθένος, δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό.