Το καλοκαίρι μπορεί να έχει περάσει για τα καλά, αλλά η διάθεση των παιδιών για παιχνίδι με την άμμο δεν τελειώνει ποτέ! Από τα αγαπημένα παιχνίδια για τα περισσότερα παιδιά είναι να φτιάχνουν καστράκια στην άμμο. Τί κι αν τελείωσε το καλοκαίρι δεν μπορεί να μας πτοήσει τίποτα και μπορούμε με τα μικρά μας να φτιάξουμε ψαράκια και κάστρα ακόμα και τον χειμώνα. Αντί να πάμε εμείς στην άμμο φέρνουμε την άμμο στο σπίτι μας! 

Η Spin Master, η παγκοσμίως κορυφαία εταιρεία παιδικής ψυχαγωγίας που προσφέρει απίστευτες εμπειρίες παιχνιδιού, μας συστήνει τα δύο νέα Kinetic Sand προϊόντα της, το Mold N’ Flow playset και το ανανεωμένο SandBox Set!

Αυτή η μαγική άμμος, είναι ιδανική για να κρατάει τα παιδιά απασχολημένα αλλά με έναν δημιουργικό τρόπο, ξυπνώντας τη φαντασία και τις δυνατότητες τους. Παρακολουθήστε τα να εξερευνούν, να πλάθουν, να χτίζουν ή μπορείτε να συμμετέχετε και εσείς σε αυτή τη φανταστική διαδικασία παιχνιδιού, και αφήστε την περιπέτεια στην άμμο να ξεκινήσει!

Κατάλληλα για παιδιά ηλικίας 3 ετών και άνω, η Kinetic Sand θα προσφέρει ένα μαγικό παιχνίδι!

Ας γνωρίσουμε τα νέα προϊόντα!

Mold NFlow Playset

Η νέα αυτή συσκευασία περιέχει κόκκινη και μπλε άμμο, καθώς και 3 εργαλεία Kinetic Sand (σφαιρικό καλούπι, μαχαίρι για παιδιά και χούφτα).
Χάρη στα παραπάνω τα παιδιά παίζουν και δημιουργούν ελεύθερα για ώρες!

Η μαγεία της Kinetic Sand είναι ότι κολλάει μεταξύ της για να τη διαμορφώνετε όπως θέλετε αλλά και να την καθαρίζετε πολύ εύκολα, για ατελείωτη διασκέδαση χωρίς λεκέδες! Κι όταν έρθει η ώρα να την μαζέψετε, μπορείτε να την αποθηκεύσετε εύκολα στο επαναχρησιμοποιούμενο   σακουλάκι!

New SandBox Set

Το ανανεωμένο SandBox Set αποτελείται από έναν ειδικό πλαστικό δίσκο που μετατρέπεται σε χώρος παιχνιδιού, 4 καλούπια/ αξεσουάρ και την μαγική άμμο Kinetic Sand.

Με το ειδικό φτυάρι σε σχήμα κοχύλι μπορείτε να πλάθετε και να δημιουργείτε κάστρα, καρχαρίες και χελώνες, τώρα σε αμμοθέτη δύο επιπέδων!

Αφήστε την άμμο να ρέει και δώστε της φανταστικές μορφές σε μπλε, μωβ ή πράσινο χρώμα!

 

Διάβασε επίσης:

Τί κερδίζει το παιδί όταν ζυμώνει;