Το Kidom του Allou! Fun Park υποδέχεται για 2η φορά το Halloween και τη φοβερή Kidoφρουλα!

Η Kidoφρούλα είναι μια μικρή γλυκιά μάγισσα που επισκέπτεται κάθε χρόνο το Kidom την περίοδο του Halloween για να χαρίσει μοναδικές στιγμές στους μικρούς μας φίλους.  Ζει στο 3ο σύννεφο δεξιά πάνω από τον παραμυθένιο κόσμο του πάρκου.  Είναι αόρατη και εμφανίζεται μόνο την περίοδο του Halloween για να χαρίσει στα παιδιά μοναδικές στιγμές διασκέδασης!

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 3 Οκτωβρίου, η Kidoφρούλα υποδέχεται τους φίλους της στο υπέροχο Kidoφρουλοσπιτάκι της στο Kidom και μοιράζεται μαζί τους όλα της μυστικά! Ανακατεύει το καζάνι της λέγοντας το μαγικό της ξόρκι και μαζί με τα παιδιά ετοιμάζει το αγαπημένο της kidoφρουλοφίλτρο!  Και φυσικά, όσα παιδιά την επισκεφθούν παίρνουν δώρο την αγαπημένη της μυστική συνταγή και υπέροχες λιχουδιές.

Βοο ΣΟΥ ΚΟΥ – Τρομερά Σαββατοκύριακα τον Οκτώβριο με τη μάγισσα Kidoφρούλα στο Kidom!

Αλλά το Halloween στο Kidom δεν τελειώνει εδώ! Οι βοηθοί της Kidoφρούλας υποδέχονται όλα τα παιδιά σε μια απόλυτα Halloween ατμόσφαιρα και μαζί ετοιμάζουν τις πιο υπέροχες Halloween κατασκευές! Το κάθε παιδί παραλαμβάνει το δικό του, ατομικό, εξοπλισμό για τις πιο όμορφες Halloween χειροτεχνίες με απόλυτη ασφάλεια.

Η Kidoφρούλα θα ανακατεύει το καζάνι της έως την 1η Νοεμβρίου… Προλάβετε να την επισκεφθείτε!

Φυσικά στο Kidom σας περιμένουν όλα τα αγαπημένα παιχνίδια των παιδιών: το μεγαλύτερο Carousel της Αθήνας, το τρενάκι Mini Big Apple, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια Bongo, ο πιο ψηλός πύργος Youpi Tower και πολλά- πολλά ακόμα σε 10 στρέμματα μαγείας και χαράς … μόνο για παιδιά!

Kidom στο Allou! Fun Park. To βασίλειο των παιδιών 

Το μεγαλύτερο πάρκο για παιδιά στην Ελλάδα!

To Kidom του Allou! Fun Park αξιολογήθηκε από την TÜV HELLAS (TÜV NORD) και έλαβε βεβαίωση Safe Restart για την ασφαλή επαναλειτουργία του και τα μέτρα προστασίας που λαμβάνει στα πλαίσια του Covid-19.

  • Δωρεάν parking τα Σαββατοκύριακα και τις επίσημες αργίες
  • Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή, 17:00 – 22:00 / Σαββατοκύριακα και επίσημες αργίες: 10:00 – 22:30