Το καλοκαίρι έχει μπει για τα καλά, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το μόνο που σκέφτεσαι είναι διακοπές και βουτιές σε γαλάζια νερά! Και φυσικά… ένα παγωμένο κουτάκι Red Bull Summer Edition με τη νέα γεύση Juneberry!

Είναι το μόνο που θα χρειαστείς μαζί σου για να δροσιστείς και να αναζωογονηθείς σε όλα τα activities που έχεις σχεδιάσει για το καλοκαίρι σου, είτε πας σε κάποια συναυλία, είτε ταξιδεύεις στο αγαπημένο σου νησάκι, είτε παίζεις ρακέτες, είτε απλά αράζεις σε μια ξαπλώστρα απολαμβάνοντας τον ήλιο.

Το Red Bull Summer Edition είναι διαθέσιμο στη συσκευασία των 250ml και είναι εδώ για να συντροφεύσει την κάθε ημέρα του φετινού καλοκαιριού. Άλλωστε, καλοκαίρι χωρίς το δικό του παγωμένο Red Bull γίνεται;

Η νέα γεύση έρχεται να συμπληρώσει το ήδη υπάρχον δροσερό πορτφόλιο του Red Bull, με το Red Bull Energy Drink, το οποίο εκτιμάται διεθνώς από κορυφαίους αθλητές, φοιτητές αλλά και σε ιδιαίτερα απαιτητικά επαγγέλματα, το Red Bull Sugafree & το Red Bull Zero, τα οποία είναι Red Bull Energy Drinks χωρίς ζάχαρη (0% ζάχαρη – 100% φτεράαα), το Red Bull Red Edition με γεύση καρπούζι και Red Bull Energy Drinks με άλλες, συναρπαστικές γεύσεις!

Το πορτφόλιο του Red Bull μπορείς να το βρεις σε σημεία πώλησης στην ελληνική αγορά στα αλουμινένια κουτάκια, τα οποία ανακυκλώνονται συνεχώς και έχουν περισσότερες από μια ζωές!

 

Μάθε περισσότερα στο:

https://www.redbull.com/gr-el/energydrink/red-bull-summer-edition

Leave a Reply

Your email address will not be published.