Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Διεθνής Αγώνας Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών, το Spetses Classic Yacht Regatta 2023 (SCYR) υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού και την υποστήριξη της Nuxe.

Μαγευτικές εικόνες και έντονες ναυταθλητικές συγκινήσεις επεφύλασσε η εκκίνηση της δεύτερης δεκαετίας του θεσμού, ενώ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Nuxe έδωσε το παρόν ως επίσημος Suncare Partner, η οποία φρόντισε για την αντηλιακή προστασία τόσο των πληρωμάτων όσο και του κοινού.

Στα πλαίσια της διοργάνωσης, σε ένα ιδιαίτερο Brunch, στο μαγευτικό Paradise Beach η ομάδα της NUXE υποδέχτηκε influencers και το εμπορικό των περιοδικών για την ενημέρωση της εκπληκτικής αντηλιακής σειράς για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά Nuxe Sun. Η σειρά Nuxe Sun σέβεται τον πλανήτη και τους ωκεανούς του, με καθαρές συνθέσεις που έχουν δοκιμαστεί ως μη τοξικές για το θαλάσσιο οικοσύστημα και νέα οικολογικά σχεδιασμένη συσκευασία. Οι συνθέσεις είναι αποτελεσματικές χάρη στο πατενταρισμένο σύμπλοκο φίλτρων (3 UV Filters + 2 εστέρες), αλλά και εξαιρετικά αισθησιακές χάρη στο απόλυτο καλοκαιρινό τους άρωμα και τις απολαυστικές υφές που απλώνονται εύκολα.

Η NUXE διανέμεται στην Ελλάδα σε επιλεγμένα φαρμακεία και Hondos Center αποκλειστικά από την εταιρία INNOVIS PHARMA.

Spetses Classic Yacht Regatta 2023

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τους αγώνες μεταξύ αυτών, ήταν η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Στέλλα Μουγκαλιάν, η Βιργινία Δικαιούλια, η Άννα Μαρία Σουπιώνη, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ο Χάρης Γιακουμάτος, ο Χάρης Συντζάκης, ο Αντώνης Κισκίρας, η Ναταλία Αρσενίκου, η Μαλαματένια Παλατσίδη και η Λίζα Τούλη.