Διάβασε τις αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018, και μάθε πώς επηρεάζεται το ζώδιό σου.

Κριός

Αγαπητέ Κριέ, η δημιουργικότητά σου θα είναι έκδηλη σήμερα. Η επιμονή και η υπομονή σου θα σε βοηθήσουν να φτάσεις πολύ πιο γρήγορα στους στόχους σου. Διεκπεραίωσε υπεύθυνα τις όποιες υποχρεώσεις σου και διατήρησε τις ισορροπίες. Το βράδυ σου μπορείς να το περάσεις με φιλικά άτομα ή μέλη της οικογένειάς σου, που θα σε αποφορτίσουν ψυχολογικά.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε, με σωστό προγραμματισμό θα μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Μην στεναχωριέσαι και μην πιέζεσαι άδικα, αλλά ό,τι είναι να κάνεις, κάνε το άμεσα, χωρίς περαιτέρω αναβολές. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σου φέρει πολύ καλές εξελίξεις. Μην αφήνεις τις ευκαιρίες να περνάνε χωρίς να τις εκμεταλλευτείς. Κινήσου γρήγορα και μεθοδικά, για να βγεις από τα αδιέξοδα που σε έχουν οδηγήσει διάφορες καταστάσεις στο παρελθόν.

Δίδυμοι

Η σημερινή Τετάρτη σε παροτρύνει να κάνεις βαθύτερες σκέψεις και θα θελήσεις να βρεις τι κρύβεται πίσω από διάφορα σχόλια που κάνουν οι γύρω σου για σένα. Κατά τα άλλα, αν βάλεις ένα καλό πρόγραμμα θα μπορέσεις να τακτοποιήσεις τις υποχρεώσεις σου χωρίς πολύ άγχος και με αποτελεσματικότητα.

Καρκίνος

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, θα έχεις εύνοια στις επικοινωνιακές σου συναλλαγές και οφείλεις να εκμεταλλευτείς την ημέρα για να κλείσεις τις συμφωνίες που σκέφτεσαι και να ανοίξεις το δρόμο για τα μελλοντικά σου σχέδια. Δημιούργησε τώρα τις σωστές βάσεις με λογική τακτική και πρόσεξε να μην κάνεις τίποτα ριψοκίνδυνο που μπορεί να αποδειχτεί λανθασμένο, παρασυρμένος από την αισιοδοξία σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, είναι μια καλή μέρα αυτή η Δευτέρα, για να υλοποιήσεις πολλά από τα σχέδιά σου. Όμως μην κάνεις κάποια βιαστική κίνηση, γιατί κινδυνεύεις να βάλεις λάθος βάσεις για το μέλλον. Γενικά, να είσαι ανοιχτός να ακούσεις κι άλλες απόψεις και να μην γίνεσαι επίμονος μέσα στον ενθουσιασμό σου για κάποια ζητήματα.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θέλεις να ξεφύγεις από την καθημερινότητα, γιατί η ρουτίνα σε έχει κουράσει αρκετά με τα τόσα προβλήματα που συνεχώς ξεπροβάλλουν από το πουθενά και αυτό πρέπει να ξεκινήσεις να κάνεις από σήμερα κιόλας. Μπορείς να περάσεις καλά με αγαπημένα άτομα, κάνοντας θετικές και αισιόδοξες σκέψεις. Αυτή η Τετάρτη είναι πολύ καλή μέρα για κοινωνικές επαφές και η διάθεσή σου θα είναι επίσης πολύ καλή. Φρόντισε να διεκδικήσεις αυτά που θέλεις και να δεις τις καταστάσεις ρεαλιστικά.

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Σκορπιός

Φίλε Σκορπιέ, η συναισθηματικότητά σου θα είναι στα ύψη και θα σου προκαλεί ένταση, γιατί θα λειτουργείς υπερβολικά. Περιόρισέ την και δες τις καταστάσεις ρεαλιστικά. Με γνώμονα την διαίσθηση και οδηγό την λογική σου, μπορείς να φέρεις τα πράγματα υπέρ σου.

Τοξότης

Φίλε Τοξότη, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις της τελευταίας περιόδου σε έχουν αποσυντονίσει και σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Φρόντισε να κινηθείς με πολύ προγραμματισμό, μην τα βάζεις με άτομα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος και μην λες λόγια, που μπορεί να πληγώσουν. Όσο εσύ είσαι στρεσαρισμένος άλλο τόσο είναι και οι άλλοι με τα δικά τους προβλήματα, γι’ αυτό δείξε κατανόηση!

Αιγόκερως

Αγαπητέ Αιγόκερε, διώξε σήμερα τις ανασφάλειες που νιώθεις, γιατί οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές και με ό,τι καταπιαστείς, μπορείς και το φέρνεις εις πέρας με μεγάλη επιτυχία. Αξιοποίησε την ημέρα για να εκφράσεις συναισθήματα και να προωθήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια.

Υδροχόος

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα οι ξένες υποθέσεις είναι αυτές που θα σε απασχολήσουν περισσότερο. Πολλοί άνθρωποι θα σε πλησιάσουν για να σου μιλήσουν για δικά τους θέματα και θα σε επιβαρύνουν αρκετά με τα προβλήματά τους. Μείνε ανεπηρέαστος και μην ψάχνεις να βρεις χρόνο για να τους βοηθήσεις όλους. Κοίταξε λίγο και τις δικές σου εκκρεμότητες.

Ιχθείς

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, η κοινωνική σου ζωή θα είναι πολύ έντονη και υπάρχουν στο πρόγραμμα επαφές και συζητήσεις, που θα σου ανεβάσουν το ηθικό, αλλά και τη διάθεση. Ακόμα και οι άνθρωποι του ευρύτερου περιβάλλοντός σου είναι πιο θετικοί απέναντί σου και αυτό, εκτός του ότι σου φτιάχνει την διάθεση, αυξάνει έντονα και την αυτοπεποίθησή σου και τονώνει τον δυναμισμό σου. Θα είσαι έτοιμος να προχωρήσεις μπροστά, αλλάζοντας το τοπίο των επαγγελματικών σου και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Πηγή: myastro