Από τα πρώτα πράγματα που θα κληθείτε να ετοιμάσετε για το γάμο σας είναι αδιαμφισβήτητα οι προσκλήσεις. Όσο ετοιμάζετε το νυφικό, το κοστούμι και άλλες λεπτομέρειες θα πρέπει να φροντίσετε να σταλούν εγκαίρως οι προκλήσεις στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Μην ξεχνάτε πως και εκείνοι χρειάζονται χρόνο για να ετοιμαστούν και φυσικά να δεσμεύσουν στο πρόγραμμα τους την ημέρα αυτή μόνο για εσάς. Οι γαμήλιες προσκλήσεις αποτελούν το πρώτο επίσημο ‘’teaser’’ του γάμου. Εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες που περιέχουν, δίνουν το προσωπικό σας στίγμα, ως προς το ύφος της τελετής και το party που θα ακολουθήσει! 

Προσκλήσεις με λουλούδια

Αν ετοιμάζετε έναν ρομαντικό γάμο τους ανοιξιάτικους μήνες ή νωρίς το φθινόπωρο, τότε οι προσκλήσεις με λουλούδια είναι η ιδανική επιλογή. Σε λιτές γραμμές με τυπωμένα λουλούδια ή σε maximal εκδοχή και αποξηραμένα λουλούδια σε έντονο ροζ, αυτού του είδους προσκλήσεις προσφέρουν μία ευρεία γκάμα για όλα τα γούστα και λειτουργούν ως μπαλαντέρ αφού ταιριάζουν με όλα τα concepts.

Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Vintage προσκλήσεις

Oι vintage προσκλήσεις δεν ταιριάζουν σε όλους και κυρίως… αρέσουν σπάνια στους γαμπρούς. Είναι ιδιαίτερες, κινούνται σε πιο σκουρόχρωμους τόνους και μερικές φορές είναι υπερβολικές. Ωστόσο, είναι αντίστοιχα ζεστές, νοσταλγικές και δημιουργούν μια γλυκιά ατμόσφαιρα καλλιεργώντας στους καλεσμένους ένα αίσθημα προσμονής για έναν παραμυθένιο γάμο. Αν το τολμήσετε, επιλέξτε χρυσά καλλιγραφικά  γράμματα, γήινες αποχρώσεις και σφραγίστε με βουλοκέρι!

Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Κίτρινες προσκλήσεις

Το κίτρινο έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ως επιλογή πολλών ζευγαριών που θέλουν να δώσουν χρώμα, ζωντάνια και φρεσκάδα σ’ ένα ξεχωριστό wedding party! Έντονο και ζωηρό το κίτρινο είναι η κατάλληλη επιλογή για πρωινούς ηλιόλουστους γάμους. Ως χρώμα συμβολίζει την ‘’φώτιση’’ και την πνευματικότητα επομένως αντιπροσωπεύει επάξια τα χαρούμενα και αισιόδοξα ζευγάρια.

Πηγή φωτογραφιών Pinterest

Καλοκαιρινές προσκλήσεις

Οι προσκλήσεις με καλοκαιρινό θέμα πετυχαίνουν περισσότερο από όλες να λειτουργήσουν ως teaser για τον επερχόμενο γάμο. Προτιμήστε ζωηρά χρώματα από εξωτικά λουλούδια ή μεσογειακά φρούτα και φυσικά κοχύλια για να δώσετε στους καλεσμένους σας εκτός από τις απαραίτητες πληροφορίες και μία ιδέα για το wedding party που έρχεται!

Πηγή φωτογραφιών Pinterest