…και μερικές φορές αναρωτιέσαι τι πρέπει να κάνεις σε αυτή τη ζωή για να αποκτήσεις τα μαλλιά που ανεμίζουν όλο χάρη όταν κινείσαι γιατί έχουν τον τέλειο όγκο.

Τον ΤΕΛΕΙΟ όγκο!

Όχι, αυτόν που χαρίζει το εφέ “κράνος” στα μαλλιά σου (μετά από έναν τόνο λακ), ούτε αυτόν που διαρκεί για 30 λεπτά το πολύ (ίσα ίσα που προλαβαίνεις δηλαδή την εντυπωσιακή είσοδο στο μπαρ…)

Το ερώτημα σου έλαβε τέλος γιατί όχι μόνο υπάρχει το hair trick για τέλειο όγκο στα μαλλιά, αλλά επιτυγχάνεται και με ένα προϊόν που κατά πάσα πιθανότητα ήδη υπάρχει στο ντουλάπι σου: το ξηρό σαμπουάν!

Τι πρέπει να κάνεις:

Φόρμαρε τα λουσμένα μαλλιά σου με το σεσουάρ μέχρι να γίνουν κατά 75% στεγνά.

Στη συνέχεια, πιάσε το ξηρό σαμπουάν και ψέκασε μία μία τις τούφες από τη ρίζα ως τις άκρες, διατηρώντας μια απόσταση 15 εκατοστών περίπου από τα μαλλιά.

Ολοκλήρωσε τη διαδικασία, στεγνώνοντας τελείως τα μαλλιά.

Γιατί δουλεύει αυτό το τρικ:

Η συνήθης χρήση του ξηρού σαμπουάν είναι να απομακρύνει τη λιπαρότητα από τα μαλλιά. Όταν όμως εφαρμόζεται σε βρεγμένα, φρεσκολουσμένα μαλλιά διογκώνει την κάθε τούφα, αυξάνοντας τη διάμετρο τους με συνέπεια να ενισχύεται ο συνολικός όγκος των μαλλιών. Σε αντίθεση με άλλα προϊόντα hair styling για όγκο όπως ο αφρός, το ξηρό σαμπουάν χαρίζει περισσότερο όγκο και λιγότερο κράτημα, κι έτσι τα μαλλιά είναι πλούσια και ελαφριά.

Και επειδή ένα από τα πιο δυνατά hair trends αυτής της σεζόν είναι οι πλούσιες και ελαφριές μπούκλες μαζί με λουλουδάτα αξεσουάρ στα πλαϊνά (το hair look που παρουσιάστηκε στο fashion show της Diane Von Furstenberg), το συγκεκριμένο τρικ αξίζει τη δοκιμή σου.

όγκος στα μαλλιά

Diane Von Furstenberfg SS’16

όγκος στα μαλλιά

Diane Von Furstenberfg SS’16