Τι να κάνεις δώρο σε έναν πολύ πετυχημένο ηθοποιό που λατρεύει την αρχιτεκτονική; Αν είσαι επίσης μία από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς του κινηματογράφου και δεν κρύβεις πόσο πολύ αγαπάς τον σύντροφο σου, του κάνεις δώρο ένα μικρό νησί, αξίας 20 εκατομμυρίων δολαρίων σε σχήμα καρδιάς που φιλοξενεί τα οικήματα που σχεδίασε ο αγαπημένος αρχιτέκτονας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Daily Mirror η Angelina Jolie αγόρασε ένα νησί 45.000 τ.μ. που βρίσκεται 50 μίλια βόρεια της Νέας Υόρκης για να το προσφέρει ως δώρο στα 50α γενέθλια του Brad Pitt τον επόμενο μήνα.

To νησί Πέτρα

To νησί Πέτρα

Πηγή αποκάλυψε στην εφημερίδα πως μόλις έμαθε η δημοφιλής ηθοποιός ότι το συγκεκριμένο νησί ήταν διαθέσιμο προς πώληση εξέφρασε αμέσως το ενδιαφέρον της να το αγοράσει καθώς στο νησί που φέρει την ονομασία Πέτρα (Petra) βρίσκονται δύο κτίρια του σπουδαίου αρχιτέκτονα Frank Lloyd Wright. Το ένα είναι μια μικρή εξοχική κατοικία που χτίστηκε το 1950, εννιά χρόνια πριν το θάνατο του Wright ενώ η κεντρική κατοικία οικοδομήθηκε το 2008 βάσει σχεδίων του ίδιου αρχιτέκτονα.

Ο Brad Pitt που το δεύτερο, μεγάλο πάθος του μετά την υποκριτική είναι η αρχιτεκτονική έχει δηλώσει πως όταν ανακάλυψε τους αρχιτέκτονες Charles Rennie Mackintosh και Frank Lloyd Wright, άλλαξε η ζωή του για πάντα.

Τα γενέθλια του Pitt είναι στις 18 Δεκεμβρίου και σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στα Χριστούγεννα θα τελεστεί και ο πολυαναμενόμενος γάμος ανάμεσα σε εκείνον και την Angelina Jolie. Τα αρχικά πλάνα περιλάμβαναν μια γαμήλια τελετή στη Χαβάη και μια γαμήλια δεξίωση στο σπίτι του ζευγαριού στη Νότια Γαλλία αν όμως έχει όντως αγοράσει η Jolie το νησί Petra μήπως αλλάξει η τοποθεσία των γαμήλιων εκδηλώσεων;