Όχι, ότι το παρατηρήσαμε, αλλά δεν ήμασταν και στο δωμάτιο της όταν προσπαθεί να κουμπώσει το τζιν της (αχ, αυτά τα τζιν!), η Jennifer Aniston ωστόσο ομολόγησε σε συνέντευξη της στο περιοδικό People πως από τότε που γνώρισε τον αρραβωνιαστικό της Justin Theroux έχει βάλει μερικά κιλά.

Η προσθήκη κιλών οφείλεται στις μαγειρικές ικανότητες του αγαπημένου της του οποίου οι σπεσιαλιτέ είναι μακαρονάδες και ειδικά εκείνες που έχουν κρεμώδεις σάλτσες “Καρμπονάρα, είναι καταστροφική. Από τότε που γνώρισα αυτόν τον άντρα με έκανε να βάλω μερικά κιλά αλλά αξίζει!”, δήλωσε η Aniston στη συνέντευξη της.

Ευτυχώς που το καθημερινό πρόγραμμα της ηθοποιού περιλαμβάνει 45 λεπτά καρδιοαγγειακής άσκησης και 20 λεπτά γιόγκα οπότε δεν την πειράζει να ενδίδει ενίοτε στους γαστρονομικούς πειρασμούς που ετοιμάζει ο Theroux. Εξάλλου η ίδια η Aniston εξήγησε πως “Όλα γίνονται στο όνομα της αγάπης!”

H Jennifer Aniston & ο Justin Theroux σε πρόσφατη εκδήλωση

H Jennifer Aniston & ο Justin Theroux σε πρόσφατη εκδήλωση

Η 45χρονη σταρ που επιθυμεί να μην αναφέρεται η ηλικία της στον Τύπο αφού όπως δήλωσε στο WWD “Δεν το θεωρώ δίκαιο, ηλικία σου να πρέπει πάντα να αναφέρεται τη στιγμή που οι άντρες δεν έχουν την ίδια αντιμετώπιση” αλλά ταυτόχρονα παραδέχεται πως “οι σημερινές σαραντάρες είναι και φαίνονται πολύ πιο υγιείς σε σχέση με τις σαραντάρες που υπήρχαν πριν από 30 χρόνια”, μάλλον δεν ανησυχεί πως θα παχύνει και δεν θα της χωρά το νυφικό αφού οι τελευταίες πληροφορίες την θέλουν να αφήνει στην άκρη τα σχέδια για χλιδάτο γάμο και να παίρνει αγκαζέ τον 42χρονο σύντροφο της και να τον παντρεύεται σε μια σεμνή τελετή με λίγους φίλους.