Η pop star αποτελεί την αδιαμφισβήτητη βασίλισσα του Twitter καθώς συγκεντρώνει 46.540.000 ακολούθους και κατόρθωσε να εκτοπίσει από το θρόνο τον Justin Bieber ο οποίος έχει 46.510.000 followers.

Ίδια η κατάσταση και στο Facebook, καθώς η Katy Perry έχει 59.260.000 φίλους ενώ το teen idol Bieber, 57.280.000 φίλους.

Και οι δύο σταρ βέβαια πήραν την πρωτιά από τη Lady Gaga η οποία έχει 40.400.000 ακολούθους στο Twitter και βρισκόταν στην κορυφή του συγκεκριμένου κοινωνικού δικτύου για 2 χρόνια.

Σύμφωνα με το site twittercounter.com ο Αμερικανός Πρόεδρος Barack Obama και η τραγουδίστρια της κάντρι, Taylor Swift συμπληρώνουν την πεντάδα με τους επώνυμους με τους περισσότερους ακολούθους στα social media.

Η Katy Perry πιστεύει πως η δημοφιλία της οφείλεται στη θετική της ενέργεια και στο γεγονός πως δεν απαντά ποτέ σε όσους την εχθρεύονται. ‘’Δεν ξέρω πως υπάρχουν, δεν τους δίνω σημασία’’ έχει δηλώσει στο παρελθόν για τους επικριτές της ενώ η καλύτερη συμβουλή που έχει να δώσει σε όσους χρησιμοποιούν τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης είναι ‘’Όταν πίνεις μην τουϊτάρεις’’.

‘’Όταν αποφασίσεις να πιεις ένα ποτήρι κρασί, άφησε το τηλέφωνο κάτω’’ συμβουλεύει η διάσημη και όπως αποδείχτηκε αγαπητή τραγουδίστρια.