Το χρώμα μαλλιών πολύ συχνά είναι ο τρόπος για να ανανεωθούμε και μας απασχολεί όταν αποφασίζουμε να κάνουμε μια ριζική αλλαγή στην εμφάνισή μας.  Το φθινόπωρο είναι μια εποχή γνωστή για τα ζεστά και γήινα χρώματά του, και όταν επιλέγετε ένα χρώμα μαλλιών για την εποχή του φθινοπώρου, ίσως να θέλετε να λάβετε υπόψη αποχρώσεις που συμπληρώνουν τη φυσική ομορφιά αυτής της εποχής. Ακολουθούν 7 χρώματα μαλλιών που λειτουργούν τέλεια για το φθινόπωρο:

Πλούσια μελαχρινά

Οι βαθιές καφέ σκιές με ζεστές αποχρώσεις, όπως καστανά ή σοκολατί, μπορούν να μιμηθούν τα χρώματα των πεσμένων φύλλων και των δέντρων κατά τη διάρκεια του φθινοπώρου.

Auburn

Το Auburn είναι μια δημοφιλής επιλογή για το φθινόπωρο. Είναι μια κοκκινοκαφέ απόχρωση που μοιάζει με το μεταβαλλόμενο φύλλωμα. Μπορείτε να επιλέξετε ένα διακριτικό καστανόξανθο ή ένα πιο ζωντανό κόκκινο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Χάλκινα

Οι χάλκινες αποχρώσεις, από ανοιχτό έως σκούρο, μπορούν να δώσουν στα μαλλιά σας μια φλογερή, φθινοπωρινή όψη. Αυτό το χρώμα μπορεί να προσθέσει ζεστασιά και διάσταση στα μαλλιά σας.

Honey Blonde

Για όσους έχουν πιο ανοιχτόχρωμα μαλλιά, μια μελί ξανθιά με χρυσαφένιες αποχρώσεις μπορεί να μιμηθεί τις ζεστές και χρυσές αποχρώσεις των φθινοπωρινών φύλλων.

Balayage ή ανταύγειες

Σκεφθείτε να προσθέσετε μερικές ανταύγειες balayage ή lowlights στα μαλλιά σας σε ζεστούς, καραμελένους ή κανέλας τόνους. Αυτά μπορούν να δημιουργήσουν ένα πολυδιάστατο εφέ και να μιμηθούν το παιχνίδι του φωτός στα φύλλα του φθινοπώρου.

Μαόνι

Μια πλούσια απόχρωση από μαόνι μπορεί να είναι μια όμορφη επιλογή για το φθινόπωρο, καθώς συνδυάζει βαθύ καφέ με νότες κόκκινου για μια ζεστή και ελκυστική εμφάνιση.

Μπρονζέ

Τα μπρονζέ χρώματα μαλλιών με μεταλλική λάμψη μπορούν να δώσουν στα μαλλιά σας μια πολυτελή εμφάνιση εμπνευσμένη από το φθινόπωρο.

Όταν επιλέγετε ένα χρώμα μαλλιών για το φθινόπωρο, είναι απαραίτητο να λάβετε υπόψη τον τόνο της επιδερμίδας σας και το προσωπικό σας στυλ. Η συζήτηση με έναν επαγγελματία κομμωτή μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε την τέλεια απόχρωση που συμπληρώνει τα χαρακτηριστικά σας και ταιριάζει στην εποχή. Επιπλέον, μην ξεχάσετε να προσαρμόσετε τη ρουτίνα περιποίησης των μαλλιών σας για να διατηρήσετε τη ζωντάνια και την υγεία του χρώματος των μαλλιών σας εμπνευσμένο από το φθινόπωρο.

Διάβασε επίσης:

Μαλλιά: Αυτά είναι τα 6 κορυφαία χτενίσματα για το φετινό φθινόπωρο!