Κάποτε θα λες στα παιδί σου πως με το πρώτο σου φλερτ μιλούσες ατέλειωτες ώρες στο τηλέφωνο και ανταλλάσατε γράμματα και θα νομίζει πως τα είχες με τον Ταρζάν και ζούσατε στη ζούγκλα μακριά από τον πολιτισμό.

Κάπως έτσι θα νιώθουν τα ζευγάρια που είναι από 50 ετών και άνω, που φλέρταραν δηλαδή τις δεκαετίες του ’70 και του ’80, με τα νέα δεδομένα στο φλερτ. Συγκεκριμένα μια νέα έρευνα απέδειξε πως χρειάζονται 224 tweets, 163 sms, 70 μηνύματα στο Facebook, 37 emails και μόλις 30 τηλεφωνήματα, για να γίνουν δύο άνθρωποι ζευγάρι. Επομένως όχι μόνο άλλαξε ο τρόπος της επικοινωνίας αλλά και η ταχύτητα της διαδικασίας.chart-fb-twitter

Οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα: 224 tweets των 140 χαρακτήρων (maximum) αντιστοιχούν σε περίπου 39 σελίδες, δηλαδή ίσα ίσα που βγαίνει ένα διήγημα. Τι να πουν λοιπόν και οι γονείς μας που έγραφαν το «Πόλεμος και Ειρήνη» μέχρι να δέσει το γλυκό;

Οι εκπρόσωποι εκείνων των γενεών χρειάζονταν περίπου 2,5 μήνες μέχρι το φλερτ μετατραπεί σε σχέση. Το αντίστοιχο χρονικό διάστημα για ένα φλερτ της σύγχρονης εποχής είναι 24 ημέρες.

Την επόμενη φορά που θα λάβετε από το νέο σας φλερτ το πρώτο tweet μετρήστε άλλα 223 μέχρι να δηλώσετε πως είστε «In Relationship» στο Facebook!

Πηγή: Telegraph UK