Η πρώην σύζυγος του Κέβιν Κόστνερ, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ, τον κατηγορεί ότι αποκρύπτει οικονομικές πληροφορίες, καθώς η διαδικασία διαζυγίου τους εξελίσσεται.

Σύμφωνα με πηγές, ο δικηγόρος της Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ έχει καταθέσει αίτηση στο Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια για την προσκόμιση εγγράφων που σχετίζονται με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Κέβιν Κόστνερ. Ο δικηγόρος υποστηρίζει ότι ο ηθοποιός κρύβει πληροφορίες που αφορούν την οικονομική του κατάσταση, ενόψει της προγραμματισμένης ακρόασης για την οριστική διαμόρφωση της διατροφής των παιδιών τους.

Το ζευγάρι, που έχει τρία παιδιά, βρίσκεται σε μία δύσκολη νομική διαδικασία μετά την υποβολή αίτησης διαζυγίου από την Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ μετά από 18 χρόνια γάμου. Ο δικηγόρος της Μπαουμγκάρτνερ έχει αιτηθεί προσωρινή αποζημίωση ύψους 129.755 δολαρίων μηνιαίως για τη στήριξη των παιδιών, ενώ οι δικηγόροι του Κέβιν Κόστνερ αμφισβητούν την ανάγκη παροχής αυτών των πληροφοριών, επικαλούμενοι τις συμφωνίες που είχαν συνάψει πριν από το γάμο τους.

Τι λέει ο δικηγόρος της για τον Κέβιν Κόστνερ

HOLLYWOOD, CA – FEBRUARY 09: Actor Kevin Costner attends the world premiere of “McFarland, USA” at The El Capitan Theatre on February 9, 2015 in Hollywood, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images for Disney)

«(Ο Κέβιν) έχει ζητήσει πολυήμερη αποδεικτική ακρόαση σχετικά με το αίτημα της (Κριστίν) για τη διατροφή του παιδιού, κατά την οποία το Δικαστήριο θα λάβει στοιχεία σχετικά με την ακαθάριστη ταμειακή ροή του (Κέβιν) που είναι διαθέσιμη για τη στήριξη και το αναμενόμενο μελλοντικό εισόδημα», έγραψε ο δικηγόρος της Μπαουμγκάρτνερ.

«(Ο Κέβιν) ζήτησε επίσης δίκη για να προσδιοριστεί η εγκυρότητα της προγαμιαίας συμφωνίας των μερών, το ασυμβίβαστο της οποίας θα εξαρτηθεί από την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο οι όροι της εν λόγω συμφωνίας συγκρίνονται με την παρούσα οικονομική πραγματικότητα των μερών».

«Το Δικαστήριο θα πρέπει να λάβει αποδεικτικά στοιχεία σχετικά με τις συνθήκες αυτές για να προβεί στη διαπίστωσή του. Ωστόσο, η (Κριστίν) δεν θα είναι σε θέση να παρουσιάσει οποιαδήποτε αποδεικτικά στοιχεία που ο (Κέβιν) έχει επιλέξει να αποκρύψει από την ανακάλυψη», είπε ο δικηγόρος.

Διάβασε επίσης:

Barbie Foot Challenge: Η μόδα που κάνει πάταγο στο TikTok αλλά μπορεί να προκαλέσει τραυματισμούς!