της Εμμανουέλας Φωτεινού, Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός

Μας τρέχουν τα σάλια για ένα σουβλάκι, αλλά μπορεί να είμαστε χορτοφάγοι ή να νηστεύουμε και να μην θέλουμε να φάμε κρέας. Να άλλη μια ωραία ιδέα για νηστίσιμο healthy σουβλάκι τυλιχτό!
Κάνουμε το αγαπημένο μας σουβλάκι με γύρο μανιταριών, vegan μαγιονέζα, μουστάρδα, ντομάτα, κρεμμυδάκι και μαϊντανό!

Υλικά για το γύρο μανιταριών

500 γρ. μανιταρια πλευρώτους
500 γρ. λευκά μανιταρια
1 κ.γ. πελτέ ντομάτας
1 κ.γ. σκόρδο σε σκόνη
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
1/2 κ.γ. θυμάρι
1/2 κ.γ. κύμινο
1 κ.σ. σόγια σος
1/2 κ.γ. πιπέρι
1/2 κ.γ. μουστάρδα σκόνη
2 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αναδεύουμε όλα τα υλικά καλά να γίνει μια ωραία μαρινάδα και ανακατεύουμε με τα ψιλοκομμένα μανιτάρια. Σωτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι κι έτοιμα!

Καλή απόλαυση!

Πρότυπο κέντρο ευεξίας
Φωτεινού Εμμανουέλα
Βιολόγος MSc – Κλινική Βιοχημικός 
Σπύρου Μερκούρη 56 (πλησίον μετρό Ευαγγελισμού)
210 7251933 – 6981395214

Διαβάστε επίσης:

Light γεύμα: Εύκολος σολομός με σκόρδο και λεμόνι