Το σεξ είναι απολαυστικό, απαραίτητο σε μια σχέση αλλά μπορεί να γίνει και επικίνδυνο αν δεν προσέχουμε τις στάσεις. Υπάρχει μια στάση έξτρα risky που καλό είναι να την αποφύγεις φίλε άντρα!

Θέλεις να αποφύγεις ένα κάταγμα πέους; Φυσικά και ναι!

Όνομα: Αντίστροφη καουμπόισσα.

Ηλικία: Οποιοσδήποτε υποθέτω

Τι είδους σεξουαλική στάση; Η πιο επικίνδυνη σεξουαλική στάση στον κόσμο, σύμφωνα με διάφορες αναφορές.

Περιέγραψέ μου το, για να μην καταλήξω να το κάνω τυχαία. Ο άντρας είναι ξαπλωμένος ανάσκελα με τη γυναίκα να κάθεται από πάνω, στραμμένη προς το μέρος του.

Θα πίστευα ότι η πιο επικίνδυνη θέση περιλαμβάνει τον κίνδυνο να πέσεις από ένα παράθυρο ή να φύγεις από μια γέφυρα. Όχι. Είναι η αντίστροφη καουμπόισσα!

Η αντίστροφη καουμπόισσα είναι η πιο επικίνδυνη στάση άντρα, ο οποίος κινδυνεύει να υποστεί κάταγμα πέους.

Δεν θέλω να μιλήσω άλλο για αυτό. Σύμφωνα με ένα viral βίντεο TikTok από τον Dr Karan Raj, η θέση ήταν υπεύθυνη για έως και το 50% των σπασμένων πέων που σχετίζονται με την κρεβατοκάμαρα.

Φυσικά, το ανθρώπινο πέος δεν έχει κόκαλα μέσα του, οπότε όταν μιλάμε για κάταγμα πέους, μιλάμε πραγματικά για ένα σχίσιμο στο ελαστικό περίβλημα του ιστού που είναι γνωστό ως tunica albuginea.

Αυτό δεν το κάνει καλύτερο. Σύμφωνα με μια μελέτη του 2021, μια τέτοια βίαιη κάμψη του πέους σε στύση μπορεί να οδηγήσει «σε σχηματισμό αιματώματος και κλασική παραμόρφωση.

Η ιεραποστολική θέση ήρθε δεύτερη, με 26%.

Διάβασε επίσης:

Σεξ: Οι στάσεις για…. “ένα στα γρήγορα”!

Leave a Reply

Your email address will not be published.